Nieuw de Plaatsnaam emblemen

23-09-2023 
Hoe leuk is dat? Dde nieuwe emblemen zijn binnen!. Waar woon jij? Waar vier je carnaval? Waar stond jouw wieg of waar ben jij verliefd geworden? Allemaal redenen om jouw favoriete plaats op je carnavalsoutfit te strijken. Koop hem hier.

Het gaat weer beginnen

11-08-2023
De voorbereidingen zijn in volle gang. En dus ook weer nieuwe emblemen en een paar nieuwe items voor dit jaar. Wij hebben er zijn in. Jij ook?

Unieke samenwerking met Durs is een feit!

01-02-2023
Durs en Carnaval samen maken je feestje compleet. Ernemse bier en een stad waar iedereen trots op is.  Koop nu je pakket en geniet dubbel.

Heel Ernem kleur rood|groen|blauw

Je kan er niet meer omheen! Het Carnaval in Arnhem kleurt rood|groen|blauw. De gemeente heeft in samenwerking met 026 Carnaval de stad officieel kleur gegeven. We zijn trots op deze stap.  

Trots en dankbaar

Op het Ernemse Prinsentreffen heeft het prinsentrio van CV De Zotskappen ons hun bijzondere Persoonlijke Prinselijke Grootorde gegund. Prins Jopius den Elfde vertelde in zijn begeleidende woorden dat hij de werkwijze waarop de dames Femke Wismans en Francette Derksen Ernem en omstreken (026) carnavalesk op de kaart zetten bijzonder waardeert. Van deze bijzondere Grootorde zijn er slechts 25 geslagen.
Wij zijn trots en dankbaar.

Ernemse Meisjes

Ernemse meisjes, wat zijn ze toch heerlik wat zijn ze toch zoet......
Ben jij of ken jij een Ernems meisje dan is dit echt iets voor jou. Leuk om cadeau te geven en natuurlijk om met trots te dragen op een jasje of kiel. Wij zijn blij met onze nieuwe aanwinst. En voor de mannen volgt er volgend jaar wel iets leuks! Want ik heb al wat jaloerse opmerkingen gehoord. 

Inschrijving Ernemse Optog van start

11 december 2019

Is het niet geweldig!!! Vanaf vandaag, 11-12-2019 kunnen verenigingen, groepen, individuen en muziekverenigingen zich inschrijven voor de Ernemse Optog op 23 februari 2020!
Aanmelden kan via de nieuwe officiële website!

Op deze website vind je meer informatie over de Ernemse Optog en kun je je aansluiten als vrijwilliger en/of als vriend van de Optog. Onder het motto “Carnaval vier je samen” hopen we jullie te ontmoeten in de Optog, naast de Optog, bij de Optog, als vrijwilliger en als vriend van de Optog!

www.ernemseoptog.nl

We zijn begonnen!

11 november 2019
De Dwarsliggers uit 026 Eusterbeek openen het carnavalseizoen in 026 Zwaonestad! Natuurlijk in de kleuren ❤️💚💙 

We zijn begonnen!

11 november 2019
Prinsenpaar Prins Eric I & Prinses Cynthia en Adjudante Sylvia uit 026 Doldorp, openen het carnavalseizoen in 026 Zwaonestad! Natuurlijk in de kleuren ❤️💚💙 

Het is feest 

6 november 2019
We zijn online en kunnen van start gaan. 
Zo spannend en zo veel zin in. Kunnen haast niet wachten op de eerste bestelling. Ben jij dat? 

Voorbereidingen in volle gang! 

11 oktober 2019
Alle nieuwe producten worden op de foto gezet en kijk eens wat een geweldig resultaat. Daar proosten we op! 

Nieuwe artikelen

26 augustus 2019
Het is bijna zover. Alle artikelen staan in bestelling en we kunnen bijna online gaan. ❤️💚💙

Op werkbezoek

17 juni 2019
Wij waren een ochtend op werkbezoek in het zonnige zuiden. Vol inspiratie en nieuwe plannen onderweg terug naar 026! Nu al zin in het seizoen 2019-2020!! ❤️💚💙

026 Carnaval bedankt...

6 maart 2019
Wij willen iedereen bedanken voor een geweldig 026 carnaval! Samen hebben we carnaval in 026 op de kaart gezet!! 2020....We kunnen niet wachten! ❤️💚💙